Bröllopsresan

I mars nådens år 2000 gifte vi oss hemma på Sockenvägen efter att ha levt i synd sen dec 1994! Det var inget stort bröllop men vi hade våra närmaste på plats. Vi hade lyckats övertala kyrkoherden att viga oss hemmavid på en söndag även fast han hade fullt schema. Efter vigseln for vi hem till Anne's föräldrahem i Enebyberg där det vart bröllopsmiddag. Sen när vi var nöjda fick vi skjuts av Kjelle till Skycity för vår bröllopsresa som dagen efter skulle ta oss till Florida. Här nedan följer lite blandade bilder fotade analogt och sen inscannade. Första anhalten var Fort Lauderdale sen Orlando för att avslutas med en vecka ner på Key Largo....2000-03-12
Sverige, Åkersberga - Enebyberg - Arlanda
Jag vaknade som ogift - somnade som en riktig man enl Jannica. Vigseln hölls en söndag i vårt vardagsrum på Sockenvägen den gick fort och smärt fritt. Undrade varför Fia vart ledsen lr så grät hon bara av lycka för sin far. Vi åkte direkt efter avklarad akt direkt till Enebyberg för den obligatoriska Bröllopsmiddan. Där avnjöt vi en mkt trevlig middag i den närmaste kretsen hemma hos mina svärföräldrar. Efter middan åkte de två nygifta till Sky City på Arlanda. Vi fick faktiskt skjuts av Kjelle P. Fast vi hade avnjutit en fin middag så var vi nödgade till att gå och äta nachos på Arlanda innan sänggång.

2000-03-13
Radisson Sky City Hotell Arlanda
Väckning 0500 och vi tyckte det var ganska tidigt. Men tyckte vi hade gott om tid och fixade till oss i lugn å ro. Fast nånting gått fel i planeringen så vi fick ge benet till incheckningen som var senast 0545. Därefter gick vi tillbaks till Radisson Sky City Hotell och checkade ut. Vi fick köa in till gaten via security kontroll, därefter boarding direkt. Kärran lyfte 0700 prick. Tur att vi hade köpt till Royal seating och fönsterplats. Vi satt kungligt enda missen var placeringen av toaletterna mitt i planet ute bland charter resenärerna. Det ingick fri dricka där vi satt i vårt comfortpkt och bra tidskrifter. Ja servicen var outstanding och hädanefter blir det inte boskapsklass 👊

Vi landade på utsatt tid och immigration-koll flöt på otroligt bra. Vi var snabbt igenom men fick vänta en stund på vårt bagage. I det stora hela så var det ett bra flow så långt. Lite strul när vi hämta ut bilen på Dollar Rent A Car vart debiterade för mkt. Vi gled sakta ut från rental station tog höger å sen höger vägbeskrivningen var bra. Tre timmar efter landning var vi framme på Moby Dick Motel i Fort Lauderdale vårt boende första boende. Vi gick ut och käkade en enkel middag 0500 pm å stupade tidigt i säng.

     

2000-03-14
Fort Lauderdale, Moby Dick Motel
Vi vaknade arla typ 0500 am. Anne hade tyckt det var lite kallt på kvällskvisten dan innan lite över +20°. Men det snöar inte…. Nu har vi börjat acklimatiserat oss och njuter av lugnet. Klockan är just nu 0949 Post Meridiem (PM) och Gammel Dansken är upphälld, alltså dags för medicin! Har kommit tillbaks till MobyDickMotel efter en middag på Hops. Vi åt Baby Backs Ribs å inmundigade Diet Coke no ice. Fast vi konstaterade att det inte var isen som smakade konstigt - klor. Det beror på att den kommer från en maskin och blandas med det lokala vattnet.

     

På dan tog vi en tur till Bllie Swamp Safari och åkte en jättestor Buggy. Kollade in Buffel, hjort, vildsvin mm. Träffade oxå Superman en 60 år gammal alligator som var stor riktig stor. Vi befann oss ute på Miccosukee Indian Reservation i Everglades träskområde i Florida. Innan det hade vi ätit en tidig frukost på the Deck som var klart godkänd. Vi kollade in trafiken, stranden, folket osv. Klart godkänd och det blir repris i morgon. Vi han även med ett besök på ett närliggande Swap kom 40 min innan stängning A köpte strumpor. I morgon är et Anne’s födelsedag.

2000-03-15
Fort Lauderdale, Moby Dick Motel
Idag fyllde min nyblivna fru år. Hipp Hipp Hurra. Hon fick det sedvanliga gratulationskortet och ett gigantiskt pärlhandsband med tillhörande örhängen direkt när ho vaknade. Shit det regnade in the Sunny State Florida så vi tog bilen till the Deck för frukost. Vi tog continental breakfast men det var lite dyrt för flingor, bröd å juice. 1000 går Jungle Queen så vi tog sikte på den lilla båten. Väl framme vid landgången var det värsta kön! Nån jubelidiot stod å fotade alla ombordstigande. Vilket innebar en gigantisk lång lång kö. Väl ombord hände ingenting 15 min senare klev tvenne skitiga matroser av och vi la ut. Det fanns sommarstugor i alla prisklasser t.o.m. med grattis inkvartering lr 8 milj dollar och 20 sovrum + bad dubbla pooler, trenne jazucci mm. Utanför låg deras båtar den ena var häftigare än den andra. Som t ex m/y Winston kostar 8.000 usd för att hyra den i 4 timmar. Vi stannade en halvannan timme på en ö utmed får kanalfärd. Den var full med diverse fåglar i bur och självklart lite alligatorer. Som sig bör var det självklart en servering och rest rooms.

Tillbaka på motellet för lite relax poolside där träffade vi en kvinna från Åkersberga/Ådavägen i Margretelund. Hon reste runt Allone i USA i typ 3 månader. Hennes plan var å ta tåg från öst till väst. Sen åkte vi på en liten shoppingtur innan middag. Dinner @ Margarita Cafe å det vart ju mexfood. Vi fattade inte varför man inte kunde ta en taxi på gatan som hemma (enligt rumspärmen). Vi provade yellow cab taxametern startade på 0.95$ de hade enorma tangentbords displayer, di kostade det 2.20$. Återresan vart det med en neger som körde för långt och hade nollkoll. Det slutade på 2.70$ vi tipade han 30 cent jisses vad sur han vart men so what.

     

2000-03-16
Fort Lauderdale - Orlando via KSC
Vi vaknade tidigt som vanligt ”jetlag”. Stökade lite på rummet och packa ihop. Därefter frukost på the Deck sen tackade vi för oss och åkte straxt efter 0900 med riktning norrut. Stannade och shoppa lite på Custom Bikes i Fort Lauderdale. Sen tankade vi och soppan kostade 1,5 $ den hade blivit dyrare sen sist (obs 1,5$ för en gallon). 1000 AM lämnade vi Fort Lauderdale med sikte på Merrit Island och Kennedy Space Center. Det tog 3 timmar att köra de 200 miles. Väl framme befann vi oss bland rymdraketer och månstenar. Vi tog en guidad busstur från visiter center. Det ingick en massa att se och göra och höra som t ex presscenter, en gigantisk traktor för att transportera rymdfarkoster, det välkända NASA huset och ett besök i Apollo V center med allt om Apollo. Där fick vi vara med om en fejkad avskjutning. Hela turen tog 3 timmar och var värd varenda dollar.

     

Efter besökte på KSC bordade vi vår hyrda Dodge och tog sikte på Orlando. Min vägbeskrivning var klockren och vi kom fram till vårt hotel utan problem. Checkade in hittade rummet fixa till oss och sen iväg för middag. På gång avstånd fanns Red Lobster allt för frun. Hon provade svärdfisk själv åt jag en klart godkänd biff. Nu är vi back in business som Ceasar Sallad mm. Oops de glömde ta betalt för vår andra drycker beställning lr så bjöd de på den. Därefter vart det en liten shoppingrunda i närområdet innan vi äntrade slafen! Den var av storleken King Size jättenice med ett täcke å tre kuddar. Redan då bäddat för konflikter på vår femte dag som man och hustru. Men vi somnade ovaggade och vem som vann konflikten om kuddarna det vete f-n.

2000-03-17
Orlando
Oj oj vad tiden går. Idag blir det SeaWorld. Vi tog direktbuss från hotellet istället för bilen. Soppan är ju som sagt dyrare jmfr med vår förra vistelse i Flårida 1998. 1,5$ för 1 gallon sug på det ni alla miljömuppar. Bussbiljetten köpte vi i lobbyn på hotellet. Men först en enkel frukost poolside på hotellet. Sen blev det SeaWorld Orlando första gången jag besökte SeaWorld var i San Diego 1986.

     

Men det är en annan historia. Vi kollade in Shamu the killer whale, sen en vattenskidshow som inte gick av för hackor, Seamore & Clyde en Sea Lion High show, delfin-showen mm. Det var jättemkt med folk och enorma köer till allt så efter denna dag i parken tog vi en taxi tillbaks till hotellet. Som en parentes kommer jag i framtiden välja vilka folkslag jag konverserar med (-: Vi åt på Dennys det var sådär lite av ett snabb-matshak. Sen åter till hotellrummet där vi vilade våra trötta ben och fötter. Sen gick vi till närmsta Superstore som låg bredvid hotellet å inhandlade en stor Calzone + dryck som vi delade på till kvällsmat. Somnade återigen ovaggade.

2000-03-18
Orlando
Break! Idag tar vi det lite lugnt. Halsen börjar återhämta sig efter de första dagarna. Första dagarna i USA blir det en chock för kroppen - kallas AC-snuva. Oj - Oj -Oj - vad ont i ben och fötter man kan ha. Anne är väldigt omtänksam HMM. Vi tog iaf en liten tur till Old Town Kissimmee is a 10-acre walking district with over 75 shops, restaurants, bars and amusements. Home of the Saturday Night Classic Car Cruise. Det är ett drömställe för motorintresserad ungdom dvs gamla raggare, knuttar och likasinnade. På helgerna är det cruising. De hade en jättegunga bungy jump är bara löjligt jämfört med denna attraktion! Vi käkade en BLT-sandwich på ärevördiga Cadillac Café. Det enda som stör mig är att de flesta hak kör med Pepsi vad är det för fel på en Coke. Vi cruisade tillbaks till hotellet för att sola och tvätta lite. Det var kallt i poolen men klart godkänt i jacuzzin. Men Anne ruttnade efter 2 min. Vi gled iväg vid 17 tiden för lite bargain shopping @ HD-store.

     

Vårt slutdestination för dagen var Church Street Station där vi lämnade bilen på gatan till en kille som parkerade den kostade bara 6$. Vi flanerade runt lite och kollade läget. Vi käkade på Cheyenne Saloon som även bjöd på live country underhållning. Sen spela jag lite på Black Jack. Lägsta bet var 100$ loosade bara 200$! Oops det var den lokala valutan 100 Church Street Stations dollar var värd en vanlig $. Vi gick ut på gatan och lämnade vår parkeringslapp till en dude som älgade iväg mellan filerna. Som 5 min senare återkom med vår hyrbil. Vi gled iväg på måfå och hitta tillbaks till hotellet. Vi skippade nattshopp och gick direkt till rummet. Tror bestämt att jag blivit beroende av GD.

2000-03-19
Orlando
Vi vaknade och åt frukost på hotellet. Idag hade de Strawberry Jelly tog en xtra ranson utifall att det inte finns imorgon. Det känns i vadmusklerna efter gårdagens traskande. Men so what who cares? Vi köpte bussbiljetter idag och tog 1010 bussen till Universal Studios. Det var rullbanor till entrén fast jag fattar inte varför folk envisas med att gå då. Universal Studios Florida är en av många Universal-temaparker som byggts upp runt om i världen.

     

Vi började med Terminator 2 3D: Battle Across Time. Det var jobbigt att stå still. WOW he is back again! Sen vart det Mel´s Drive In och ja vad gör man där äter så klart. Det fanns mkt att se och göra som t ex. Back to the future THE RIDE. Vi passerade Amity staden från Hajen men den aktiviteten var för blöt när man kollade in de som åkt den. Earthquake the Big One. På väg mot New York kom det en karavan av fordon och kändisar. BB-MM-Ghostbusters-HH och cyklande bak efter kom bröderna Marx. Kongfrontation. när Universal Studios Florida™ öppnade i 1990, Kongfrontation var en huvud attraction. Sen var det dags för Jake & Elwood att uppträda på sin scen med deras a Mission to Good.

     

Därefter var det dags att hålla i sig. Twister å det var läskigaste attraktionen enl ho som ojar sig för varje steg ho tar. Det gör så ont i de små fossingarna ho tar. Time to leave lr som en bekant sa dags att hartsa pupporna å dra. Vi intog vår middag på en Italiensk Restaurang det var klass och fick Ice Beer till. Enda smolket i bägaren var den trötta kyparen men vad kan man begära när allt annat var klart godkänt.

     

Sen 1995 har Universal Orlando Resort fört det roliga och glädjen från Big Easys Mardi Gras-firande till gatorna i Universal Studios men den var som sagt ganska klen. Vi åkte bussen tillbaks till hotellet 0705 pm. Nu var det dags för kall öl. Hämta is i en papperskorg och kylde ner ölen. A´s kommentar OjOj du är otrolig men nu börjar hon drabbas av AC-snuvan ho me.

2000-03-20
Orlando - Key Largo
Vi packade ihop det sista i rummet innan avfärd. Vi åt frukost på rummet checkade ut, åkte och tankade sen tog vi sikte på Florida Turnpike. Det var dåligt skyltat men när jag väl kommit ut på TP satte jag in cruisecontrollen på 70 mph. Sen var det Highway som gällde i nästan 50 mil. Vi stannade och sträckte på oss när timme lr två. Sen vart det ett matstop i höj med West Palm Beach. Next stop Homestead därefter raka spåret till Key Largo och Seafarer Resort and Beach.

     

Vi hittade utan problem och där var han direkt från internet the Captain. Vi kollade läget checkade in och inspekterade vår bungalow. Sen åkte vi och handlade förnödenheter i närmsta affär. O åt en vanlig biff och A lyxade till det med en Scampi som enligt henne höll världsklass. Utanför vår dörr har vi ett litet apelsinträd som som ger skugga. Hela stället är lummigt och mycket grönska. Små statyer, fontäner, ödlor, papegojor, hundar och katter. Vi är i paradiset bland palmer och kaktusar. Fader Vår giv oss vår dagliga GD. Idag gäller Milwaukee's Best Ice is a Lager….

2000-03-21
Key Largo
Det är varmt riktigt varmt. Temperaturen utomhus börjar närma sig +30° och så även Anne´s snuva det blir alvedon och näsdroppar för hela slanten. Efter en slö och lugn sovmorgon vart det ett besök på Florida Keys Wild Bird Rehabilitation Center. Sen vart det pharmacia och post office. Sen sol och bad i en timme sen lunch följt av relaxing bayside i en hängmatta med en god bok i ett par timmar. Detta är vad jag kallar semester/bröllopsresan deluxe. Nu är solen på väg ner och jag sitter under vårt apelsinträd utanför vår bungalow. Man börjar acklimatisera sig när det gäller värmen. Fast Anne trivs inomhus med AC på det lägsta. Ja rummet vi bor i har hon just nu gjort om till en jättestor refrigator. Oops nu kom hon ut från kylen :-D Vi gick ner till stranden för att skåda solnedgången men noll sol. Vi tog bilen och Anne körde dags för mexfood.

     

”Since 1981 Señor Frijoles has been serving Fajitas and Margaritas on the Bay. Join us for Mexican food with a Florida Keys flair. We’re famous for our lobster fajitas, fish tacos, bacon wrapped jalapenos, and fresh squeezed lime margaritas. Sit inside, or enjoy our large patio overlooking the marina and Florida bay. Señor Frijoles offers the most extensive assortment of tequilas in the Florida Keys, our Margaritas have won awards, and all of our seafood is the freshest possible.” Det var mkt folk alltså ett populärt ställe. Det blev Super Nachos + one domestic drift bud beer. Ölen var försvinnande god och chauffören tog en Mega Diet Coke no ice. Ölen dunstade snabbt och vår kypare var överallt samt svårfångad. Det funkade inte med ögonkontakt, ett finger luften alt glaset högt ovanför huvudet. Sista försöket den berömda tvåhandsviftningen stående vid bordet som sista utväg. Yup det fungerade och andra gäster anammade det. Anne trixade ut bilen från parkeringen å vi gled sakta genom natten tillbaka till Seafarer.

2000-03-22
Key Largo, Seafarer Resort and Beach
Ännu en dag i solen och vi lunchade Oceanside. Fortsätter vår jakt på hus funderar allvarligt på att investera
i ett boende. Ooh i´m just kidding men det hade varit grymt att ha ett litet semesterhus nånstans på Florida Keys.
Vi kollade lite i butiken men en enkel trasa typ klänning 60 dollares och uppåt. Anne hittade en enkel gåbort blåsa för endast 199$.

     

6.30pm time to walk to the Beach - take a Seat bayside for looking att the Sunset. Det var lite halvfullt men vad gör det det är iaf ett skådespel när solen går ner över Mexikanska golfen (Yta: 1 600 000 km² Öar: Scorpion Reef, Marquesas Keys, Cayo Levisa). Vi frågade i receptionen om de kunde beställa en taxi men hon gav oss telefonnr så vi beställde själva från rummet. Vi fick en taxi och åkte till The Quay Restaurant and Beach Club. Vi åt och drack på ett favorithak var där 1998 och då bodde vi nextdoor. Taxi tillbaks Anne tvätta lite innan vi tog kväller. Det tar på krafterna att ligga på topp.

2000-03-23
Key Largo, Seafarer Resort and Beach
Idag hade hon fan eld i baken jag fick inte ligga och dra mig. Nu är det bråttom ner till stranden han knappt få i mig en påtår. Nu får jag ligga på stranden i två timmar men fortfarande solskyddsfaktor 15+. Sen hör jag ett välbekant ord ”feed me” då är det dags för föda. Nu börjar hon dessutom bli kaxig i trafiken så det är bara snällt att rätta in sig i ledet. Vi lunchade bayside på ja just det Señor Frijoles. Beställde en jätteburrito å kyparn sa It´s hugh man. Vi kollade in båtar eftersom det var precis bredvid en marina med en anläggning där man fick parkera sin båt på land i en hylla. Så när det var dags för en tur lyftes båten ut och sjösattes i spat. Den ena båten var häftigare än den andra den minsta lilla båten hade dubbla 225hk utombordare. Efter lunchen vart det lite butiksspanning.

     

Fick även en timmes bok läsning bayside. Innan det var dags för Showtime hos Wildbird Center. Gissa om pellis kan klockan får de käk efter 3.30 blir de oroliga mkt oroliga. Det var enormt många vilda Pelikaner som skulle utfordras tala om djurvänner. Next Stop ”Treasure Village began in 1973 with the goal of providing a Family Entertainment Center with miniature golf, live melodrama and children’s theatre for all ages to enjoy, gospel concerts, and antique flea markets in Florida Keys”. Vi möttes av en jättekräfta och x antal butiker time for shopping. Man kunde oxå köpa en fiskstaty för 58.000$. Vi kollade in Sunset och velade runt för mat börjad med Pizza Hut noll service så vi tog nästa hak BJ's BBQ. Jo men visst där fick vi betjäning men det tog 50 min för att få mat som dessutom var en flop. Sen var det bråttom till TV.en för att kolla in vem kan bli miljonär. Tala om nån som har acklimatiserat sig hon har full koll på TV programmen.

20-03-24
Key Largo, Seafarer Resort and Beach
Min söta fru hon som solade och grundade hemma i solarium i Åkersberga! Hon ylar om att vi måste öka nu för att komma till beachen och ta en solstol innan. Det börjar bli bråttom nu klockan är för f-n 0900 am! Idag är det dags för att öka och pressa mera fick gå ner till solskyddsfaktor 7. Vi solade och solade och solade klockan passerade lunch ingen reaktion. Själv låg jag i hängmattan och njöt, när tvenne fruntimmer började peka ut mot vattnet. Anne sa kolla en säl men detvar minst två livs levande delfiner. 10 meter ut från stranden simmade de och lekte i åtminstone 10 min. En ovanlig syn så här nära land. It was once in a lifetime enjoy!

     

Vi solade till 0200 pm sen vart det lunch på Coconuts Restaurant & Night Club next door to den legendariska filmbåten African Queen. Den låg där mitt bland alla lyxiga båtar där en annan knappt har råd att ankra en minsta lilla roddbåt. Vi shoppade lite mera relaxa och sen till beachen och kollade in kvällens solnedgång. Oj glömde ekorrarna den första retades med kaptens hund. Oj vad den var irriterad sen såg vi gäster som matade ekorrarna direkt från sina händer. Åkte och tankade sen direkt till Snappers Oceanfront Restaurant & Bar för middag. Där var det tvärfullt på oceanfront så vi fick sitta inne. Anne slog till på BBQ Ris och en annan satsade på N.Y. Strip steak en enorm köttbit med tillhörande garlicbread. Börjar faktiskt gilla Domestic Draft Beer så longt so far. Nu måste jag titta på TV….

20-03-25
Key Largo, Seafarer Resort and Beach
Vaknade arla, samma rum, samma fru, samma smala hårda säng, samma väder en klarblå himmel över Florida Keys med en temperatur på 74° Fahrenheit at afternoon partly cloudy est +80°-84°. Vi kör samma morgonrutiner och vipps så försvann frun som ett skålat trollen till stranden. Ja just det glömt delge att beachen är privat så vi slapp trängas med kreti å pleti. Det fanns solstolar men de var hårda så en filt på sanden var att föredra lr hängmattor. För att njuta av de hårda solstolarna borde man vara byggd som en böckling för att tycka et var skönt. Det fanns även två runda bord med stolar under tak byggt med av en palmstam å blad som regnskydd. Men det regnar ju sällan. Det fanns en BBQ-grill, ett picnicbord med med tillhörande bänkar, kanoter, segelbåtar som låg på svaj, en lite motorbåt med en 90hk mercury i aktern, trampbåt, roddbåt och den stora dykbåten ”Sea Angel”.

     

Vi släntrade upp från stranden bytte om för att besöka Key Largo Flea Market. Tala om loppis den var jättestor med allt möjligt till salu. Och vi shoppade bara lite måste ju få hem sakerna vi köpt. Sen vart det lunch på the Quay beachside. När vi hade satt oss vart det en folksamling på bryggan som pekade ner i vattnet. Men efter som jag inte är nyfiken skickade jag Anne som genast viftade att jag skulle komma dit. Och vid bryggan simmade det en Manatee med sin kalv. Ja just det kalv för det är ju en sjöko och kor har kalvar. Helt otroliga djur de simmade runt i sakta mak och åt sjögräs från båtskroven. De var kvar länge men inte vi. När vi hade fått vårt beställda åt vi och åkte tillbaks till Seafarer för lite reala bayside och stannade in solnedgången. Det verkade vara det allmänna folknöjet här. Sen dags för Dinner och vi gick till närbelägna Sal´s Ballyhoo´s. Det var tvärfullt ett populärt ställe. Vi fick en plats i baren det var 45min väntetid på bord så vi praktiserade lite barhäng! Personalen var superb 😍 Anne tog en Yellowtail från dagens färska Seafood det var bland det godaste hon ätet so far so good. Som roppade uttrar rullade vi tillbaks till Seafarer.

20-03-26
Key Largo, Seafarer Resort and Beach
Vi har ätit frukost och sitter och sammanfattar vädret under vår resa. När vi kom till Fort Lauderdale var det blåsigt och lite sol men varmt. Vi fick även en å annan regnskur på kvällen. Sen var det Orlando när vi åkte från KSC kom en rejäl enorm regnskur. Men efter det var det mestadels blandat bandat. Lite regn när vi var på Universal Studios. Sen när vi var på till Key Largo i jämnhöjd med Miami öppnade sig himlen. Det vräkte ner och jag var tvungen att dra ner på farten. Förra gången vi. Var på Key Largo var det ett riktigt oväder. Det var Thunderstorms och Tornadoes. Då dyker minnena upp är detta vi har att vänta oss i veckan. Efter en 30min och precis när vi åkte över första bron in på Overseas Hwy slutade det regna, himlen sprack upp och vart klarblå.

     

Och den har varit så under hela tiden med undantag för några lätta moln på himlavalvet. ”It has been Gordious” Ja så satt jag som vanligt allena under apelsinträdet med mina ödlor osom hustru ”hon satt snällt å vakta en hängmatta åt mej”. Pressade lite i 2 timmar sedan upp och iväg för lunch å shoppin`. Det vart en favorit i repris Señor Frijoles! Det var 28° i solen och jag fick en kall pilsner ”thats Life”. Har varit skönt med en privatchaufför nere på the Florida Keys. Åter till stranden och hängmattan med en ny bok den tredje under denna vistelse det kallar jag mesester. Sen var det dags att gå till vår bungalow för att packa lite. Efter det blir det sista middagen nere på Key Largo för denna gång. Perry´s Seafood en fin restaurant med klass. Fast den hade några små lustigheter som skylten ”Bikers Welcome”. Det var en salig blandning på personalen men vilken service snabb å proffsig. Isvatten och beverages direkt, sallad å bröd + honey-mustard dressing automatiskt. Åt BBQ-ribs som var jättesize å frun åt Fish-shrimps mm. Mycket mätta och belåtna åkte vi tillbaks till Seafarer Resort and Beach för att packa det sista inför morgondagens hemfärd. Till min kära hustrus stora glädje var det direktsändning på tv.n från Oscarsgalan men hon somnade och missade godbitarna.

END of the Story….